in

VIDEO Novak na provokacije nepristojnog navijača odgovorio poljupcem

Novak nije dopustio provokatoru da ga izbaci iz takta.

Grafika: Slađana Đermanović

Novak Đoković je, nakon lošeg prvog seta, uspeo da podigne nivo igre i napravi preokret za 32. finale grend slem turnira, a pored Kamerona Norija protiv sebe je imao i domaću publiku.

Britanci su zdušno bodrili svog sunarodnika, ali je jedan navijač preterao u svemu tome.

On je, naime, u toku poena pri rezultatu 30:15 za Đokovića, nakon što je Nori pogodio samu liniju, povukao “Nice” na engleskom (na srpskom “lepo”). No, nije se na tome zaustavio, već je nastavio da priča u toku poena, iako su ga ljudi koji su sedeli pored njega stišavali. Đoković je uspeo da osvoji poen, nakon čega je podigao pesnicu, a potom prst uperio u tog navijača koji je pričao tokom poena.

Ovo nije bio jedini pokušaj dekoncentracije srpskog tenisera, pošto su navijači konstantno vikali pre nego što bi Novak servirao, a nakon što je Đoković jedan poen završio pogođenom mrežom, sa tribina se začulo glasno “Da” na engleskom, što je propisno iznerviralo Novaka koji je jednom od njih ljutito odbrusio, pa je i sudija morao da interveniše i smiri situaciju.

Na kraju, Novak je stigao do pobede, a koliko mu je to značilo bilo je jasno nakon završetka poslednjeg poena, kada je Đoković veoma burno proslavio prolaz u finale i borbu sa Nikom Kirjosom za titulu.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram