in

Uvek je lepo kada odradite posao i pobedite

Uvek je lepo kada odradite posao i pobedite

Đoković je savladao Hačanova sa 2:0, po setovima 6:4, 6:1, čime je obezbedio plasman u četvrtfinale pariskog mastersa.

“Odličan meč, svaki naredni duel biće sve teži i teži. Oba seta bila su drugačija. U prvom setu nisam se dobro osećao iz nekog razloga. Držao sam tempo sa osnovne linije. U drugom sam povećao procenat ubačenog prvog servisa i to je moju igru rasteretilo, dalo mi je više lakših poena. Idemo dalje”, rekao je Đoković po završetku meča.

Novak je rekao da je zadovoljan pobedom protiv Hačanova.

“Uvek je lepo kada odradite posao i pobedite, ko god da je protivnik. Hačanova dobro poznajem, pošto često treniramo zajedno, igrali smo skoro 10 puta na raznim podlogama. Prvi set je bio izjednačen, imao sam šanse da napravim brejk, držao se, ali sam uspeo da napravim drugi brejk. Posle toga sam igrao bolje, servirao sam mnogo bolje i zadovoljan sam”, naveo je Đoković.

Srpski teniser će sutra u četvrtfinalu Mastersa u Parizu igrati protiv Italijana Lorenca Musetija.

“Lorenco je mnogo napredovao, posebno na tvrdoj podlozi. Ostvario je velike pobede u prethodnom periodu, osvojio je i titulu, ne voli beton toliko, više voli šljaku, ali je veoma talentovan. Može da napada, da se brani, kreće se sjajno. Dobro poznajem njegovu igru i radujem se izazovu”, zaključio je Đoković.

Meč između Đokovića i Muzetija na programu je u petak u 19.30 časova.