in

Srbija i Beograd nezaobilazni na teniskoj mapi

Đoković je tokom obilaska teniskih terena u SC “Novak” rekao novinarima da je Miomir Kecmanović već stigao, da Dominik Tim stiže u sredu, kao i da su svi koji su potvrdili dolazak na spisku učesnika.

“I ove godine smo pokazali velike ambicije i visoke kriterijume kada je organizacioni deo u pitanju i drago mi je da se sve odvija u najboljem redu. Trudićemo se da i ove godine budemo maksimalno posvećeni igračima, da njihov ugođaj bude na prvom mestu, ali i navijačima, za koje smo pripremili razna iznenađenja. Posebno mi je drago što smo ove godine mogli da uvedemo značajne novine i da podignemo organizaciju turnira na još viši nivo. Želimo da nastavimo dobru tradiciju i da još jednom potvrdimo da su naša zemlja i Beograd nezaobilazna tačka na teniskoj mapi sveta”, rekao je Đorđe Đoković.

Za razliku od prethodnih godina kapacitet tribina na centralnom terenu je proširen na 8.500, publika će moći da uživa u navijačkom selu sa različitim aktivacijama, a od svake prodate ulaznice posadiće se više od 35 000 sadnica na 80 hektara širom Srbije.

Turnir u Beogradu se održava od 17. do 24. aprila.