in

Otac nasilnik izbačen iz Akademije Tipsarević zbog tuče, ne zna se sudbina ćerke teniserke

Otac nasilnik izbačen iz Akademije Tipsarević zbog tuče, ne zna se sudbina ćerke teniserke

Strašna scena je potresla Srbiju, a u međuvremenu Nova.rs otkriva mnoge detalje.

Ne stišava se buka nakon što se pojavio snimak na kom otac, kineski državljanin, tuče ćerku teniserku na terenima u Beogradu.

Snimak koji se pojavio u javnosti nastao je pre tri nedelje, a u čitav slučaj je bio uključen i Teniski savez Beograda koji je pomogao da se locira napadač.

Snimak iz Beograda deli se širom Balkana, pa i daleko izvan granica ovog dela Evrope. Čitav teniski svet je ostao u šoku kada je video šta se dešava.

Tuča otac i teniserka

Neko je snimio trenutak kada se otac, ujedno i trener teniserke, iživljava nad ćerkom na terenu. Snimak je zgrozio sve, a u pitanju su državljani Kine koji borave u našoj zemlji.

Prve informacije svedoče da je do nasilja došlo jer je otac smatrao da se ćerka nije dovoljno trudila na treningu!? I nije ovo prvi put da se to dešava, jer je maloletna teniserka često bila u grču.

Kineski državljanin V. L. (50) uhapšen je zbog sumnje za nasilje u porodici.

Snimak je objavio i Igor Jurić. Kineski državljanin je, prema nezvaničnim informacijama, izbačen sa Akademije Tipsarević upravo zbog nasilja, a postoje priče da je došlo i do sukoba sa drugim trenerom.

Nakon toga su odlučili da ostanu u Srbiji (samo njih dvoje), a iznajmljivali su terene na različitim mestima da bi trenirali. Snimak nasilja je navodno nastao na terenima TK Crvena zvezda, koja je samo iznajmila terene na korišćenje, kao i svakom drugom.

Određeno je njegovo zadržavanje na 48 sati, a onda se očekuje da bude potpisan sporazum o deportaciji iz Srbije. Ipak, prema sadašnjim informacijama nije poznato šta će se desiti sa ćerkom.

Teniserka ima 14 godina i kao maloletno lice je njen identintet sakriven, a ona je u nedelju igrala turnir u našoj zemlji.

BONUS VIDEO Savršen poen Đokovića za početak meča protiv Medvedeva