in

Novak se nije osećao dobro! Oglasio se Đoković!

Novak se nije osećao dobro! Oglasio se Đoković!

Odmah nakon pobede nad Hačanovom oglasio se srpski teniser koji je istakao da se nije osećao dobro tokom ovog duela:

– Uvek je u tome stvar, odraditi posao i pobediti protiv koga god da igrate. Hačanov je neko koga poznajem vrlo dobro, treniramo zajedno, igrali smo 10 puta na raznim podlogama. Kao što ste rekli, jedini meč koji smo odigrali ovde pre četiri godine me je dobio i to u finalu, tako da sam znao da voli ovu podlogu i uslove. Prvi set je bio izjednačen, imao sam svoje šanse da napadnem, napravim brejk, on se držao, ali sam uspeo da napravim brejk u 10. gemu, posle toga je moment prešao na moju stranu, zakoračio sam, servirao bolje. 

– Odličan meč, naravno, svaki meč naredni koji predstoji će biti teži. Prvi set i drugi su bili potpuno drugačiji. U prvom se nisam baš najbolje fizički osećao, ne znam ni sam zbog čega, ali sam dobro držao tempo sa osnovne linije. U drugom sam povećao procenat ubačenog servisa. To me je rasteretilo i dalo veći broj lakših poena.

– Ne igram na Rolan Garosu sada, ali je drugačije. Mnogo je napredovao na betonu, imao je neke velike pobede i ove sedmice, njegova prva titula je došla pre par nedelja. On ne voli previše beton, voli šljaku, ali jako je talentovan, ima sve u svojoj igri, može da napada, da se brani, sjajno se kreće. Znam njegovu igru vrlo dobro i radujem se izazovu.