in

Novak Đoković OTVORIO DUŠU i pričao o NAJVEĆIM TAJNAMA!

Novak Đoković OTVORIO DUŠU i pričao o NAJVEĆIM TAJNAMA!

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji, trenutno se nalazi u Australiji, gde se na turniru u Adelejdu sprema za Australijan open, prvi Grend slem sezone.

Turnir je započeo u sjajnom izdanju, pobedom nad Lestijenom, a nakon tog trijumfa pojavila se i priča o njegovom detinjstvu i odrastanju.

Kopaonik je moj Olimp. Tamo sam naučio da skijam. Čak je i moj otac upoznao majku na stazi. Kako bi je zaveo, namerno je pao ispred mame i kao instruktor skijanja ponudio joj svoje usluge. Posle deset meseci sam se rodio, a šest meseci nakon toga su se venčali – govorio je Novak.

Sa četiri godine sam stajao kod jedne ograde na Kopu i radoznalo posmatrao Jelenu Genčić kako igra tenis. Imao sam sreću da me spazi. Doduše, bio sam i jedini klinac koji se vešao kao majmun po žici. To leto sam trenirao sa njom. Prvo sam naučio da igram tenis, pa tek onda da čitam i pišem. Kada sam imao šest godina, Jelena je rekla mojim roditeljima da ću biti najbolji na svetu – ispričao je Novak u emisiji “TV lica… Kao sav normalan svet”.