in

“Nisam glup da odbijem trojku sa ženama”: Šok priznanje čuvenog tenisera

Priznao da je slagao u autobiografiji

Nekada prvi teniser sveta i šampion Rolan Garosa Ilije Nastase (75) našao se u centru pažnje nakon priznanja da je lagao za neke podatke u autobiografiji.

Nastase je u knjizi naveo da je spavao sa 2.500 žena, što nije tačno. Takođe, uz priznanje da su podaci lažirani, otkrio je još neke zanimljivosti iz svog privatnog života.

“Ma ne, nije ih bilo toliko. Tražili su od mene neku veliku brojku kako bi se autobiografija bolje prodavala. Preterao sam”, otkrio je Nastase.

Sada je bio precizniji u proceni.

“Koliko ih je bilo? Možda 300, 400… Nikada nisam brojao. Kakva je razlika da li je 500 ili 2.500? Kako da se sećam toga? Bilo je i mnogo promašaja, nekada nisam osvajao poene. Bio sam umoran od tenisa, neke su me odbile. Neću dobiti medalju zbog toga”, objasnio je Rumun.

Priznao je i da nikada nije bio sa tri žene istovremeno, ali da “trojku” nije odbijao.

“O da! Dve su mi maksimum, nikada nisam bio sa tri žene istovremeno. Najviše volim jedan na jedan, ali ako se pojavi mogućnost za trojku, nisam glup da to odbijem. Možda jesam lud, ali glup nisam”, pojasnio je Nastase.

Rumunski teniser je tokom karijere osvojio dve grend slem titule u singlu, tri u dublu i još dve u miksu, a bio je i na čelnoj poziciji ATP liste u avgustu 1973. godine.

Što se tiče privatnog života, ženio se čak pet puta.

BONUS VIDEO Retko viđena scena- Rud u šoku zbog odluke sudije

 

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, TwitterInstagram