in

Nadal ne bi imao šanse protiv Kirjosa ili Novaka

Povreda je sprečila da gledamo spektakl u polufinalu

Bivši španski teniser Aleks Koreča izjavio je da je Rafael Nadal doneo dobru odluku da odustane od polufinala Vimbldona, jer povređen „ne bi imao šanse“ protiv Australijanca Nika Kirjosa ili u eventualnom finalu protiv Novaka Ðokovića.

„Šteta je, iskreno, što je Nadal odustao. Ali, iskreno, očekivao sam to. Borio se jako protiv Tejlora Frica, ali je verovatno shvatio da ne može da bude na vrhunskom nivou i da povređen nema šanse da pobedi Kirjosa u polufinalu i kasnije Ðokovića u eventualnom finalu“, rekao je Koreča za Eurosport.

Španac je istakao da je za Nadala sada najvažnije da se odmori i oporavi od povrede trbušnog mišića.

“Znam da je odluka da odustane za njega bila veoma teška. Verujem da je za njega sada najvažnije da se oporavi. Tri ili četiri meseca van terena i turnira biće bilo bi veoma razočaravajuće za njegov um i cljeve ove godine”, izjavio je Koreča, čiji je najveći uspeh na ATP listi bilo drugo mesto iz 1999. godine.

Prijatelj specijala MaxBet.

Mečeve sa Vimbldona možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Novak Đoković i luda proslava fantastičnog poena

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi