in

Jelena sjajnom porukom PECNULA Novakove najveće rivale!

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, na najbolji mogući način koristi malo slobodnog vremena koje mu je ostalo do početka priprema za novu tenisku sezonu.

Srpski teniser je prethodnu završio na najbolji mogući način, trijumfom na turniru u Torinu, čime je po šesti put u karijeri osvoji Završni masters, pa je na taj načio vrlo turbulentnu sezonu završio na petoj poziciji ATP liste.

Sada je srpski teniser na odmoru sa svojom suprugom Jelenom, a oni su odlučili da se popnu na La Konču, a detalje sa ovog izazovnog puta je na svom Instagramu podelila upravo Jelena Đoković.

Jelena je podelila i nekoliko slika sa najboljim teniserom u istoriji, a opis slika je  bio vrlo zanimljiv, pošto je indirektno “pecnula” Novakove najveće rivale.

– Još jedan osvojen vrh 🏔 😜 a mi izabrali da idemo putem kojim idu koze… 🤣 – napisala je Jelena, a nije čudo što je izabrala baš koze (GOAT na engleskom jeziku), čime je indirektno poslala poruku, koju svakako svi pravi ljubitelji tenisa znaju, a to je da je Novak najbolji u istoriji.