in

Jedva čekam nastup na Srbija openu

Nakon velikog uspeha koji je postigao u Majamiju, Kecmanović počinje sa pripremama za turnir u Beogradu, a sa svojim navijačima je putem video-poruke podelio zadovoljstvo što će zaigrati na šljaci u rodnom gradu.

“Mnogo sam uzbuđen što ću i ove godine nastupati na Srbija openu i nadam se da se vidimo u što većem broju”, izjavio je Kecmanović.

U nedelju, 17. aprila, svim ljubiteljima belog sporta biće omogućen besplatan ulaz, kada će biti igrani mečevi kvalifikacija.

Od ponedeljka, 18. aprila, mečevi su na programu od 11 časova, sa izuzetkom četvrtfinala koje će početi u 13 i polufinala i finala od 14 časova u singlu, dok će se finale dubla biti održano u subotu 23. aprila od 11:30.

Pored najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, do sada su učešće na turniru potvrdili Gael Monfils, Dominik Tim, Fabio Fonjini, Kristijan Garin, Karen Hačanov, Andrej Rubljov, Aslan Karacev, a od domaćih tenisera pred publikom će igrati Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere.

Ove godine, turnir će imati i važan ekološki doprinos jer će od svake prodate karte biti posađeno drvo u gradovima širom Srbije.