in

Imaju bolesnu opsesiju da me spuštaju

Kirjos se obratio javnosti na vanrednoj konferenciji.

Grafika: Slađana Đermanović

Australijski teniser Nik Kirjos iznenadio je novinare i održao vanrednu konerenciju za medije gde je govorio o svom uspehu na Vimbldonu, ali i o lošem tretmanu od strane australijskih kolega.

Nik Kirjos

Rafael Nadal

On se tom tilikom podsetio titule Ešli Barti u Melbrunu, koja je posle toga završila karijeru.

“Kada sam video Barti u finalu, nikad neću reći lošu stvar o Australijancu u finalu. Definitivno sam izgnan od strane australijskih tenisera, ne dobijam podršku drugih. Imaju bolesnu opsesiju da me spuštaju, ne znam dali me ne vole ili se plaše. Da je neko drugi u finalu poput De Minora ja bih bio uzbuđen”.

Kontroverzni Austrlaijanac ističe da je oduvek verovao u sopstveni uspeh.

“Nikada nisam prestao da verujem u sebe, iako su mnogi oko mene izgubili veru da ću biti u finalu grend slema. To je u redu, možda zbog načina na koji treniram, ali kažem to je u redu.”

Kirjos nije preterano omiljen u teniskom svetu, a u Austrlaiji mu nisu oprostili što je kritikovao vlasti zbog odluke da deportuju Novaka Đokovića.

On je žestoko stao uz srpskog tenisera kada s eposle godina animoziteta između njih izgradio odličan odnos.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Kirjos tražio da Cicipasa izbace sa turnira

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi