in

DIJANA JE RODILA SINA PRE BRAKA SA SRĐANOM! Novakova majka otvorila dušu!

DIJANA JE RODILA SINA PRE BRAKA SA SRĐANOM! Novakova majka otvorila dušu!

Dijana Đokovića, majka Novaka Đokovića, gostovala je jednom prilikom u emisiji „Dok anđeli spavaju“, gde je podelila detalje iz ranog perioda života.

– Kratko smo se zabavljali kada sam ja ostala trudna. Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, sam rekla da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Bila je to neka moja želja da rodim to dete, a sad, šta god on odluči. Nisam mogla da obavezujem nekog s kim sam nekoliko meseci bila u vezi, bilo mi je to malo previše – ispričala je Dijana.

Dijana se kasnije udala za Srđana, sa kojim ima ri sina Podsetimo, Srđan i Dijana Đoković žive u skladnom braku već 35 godina, a iza njih je troje predivne dece – Novak, Marko i Đorđe.

– Srđan ima neke svoje igrice, šta bi bilo kad bi bilo. S vremena na vreme voli da se igra i da me pita: ‘Šta bi bilo da te ja nisam oženio, da li bi mi dala da vidim Novaka?’. Na to mu odgovorim s osmehom: ‘Ko kaže da bi bio Novak’. Ko zna, možda bi se zvao drugačije, ali pitanje je šta bi bio – dodala je svojevremeno majka Novaka Đokovića.