in

Очекује нас тежак меч против Будућности

Очекује нас тежак меч против Будућности

 Црвена звезда ће у уторак од 20 сати гостовати екипи Будућности у другом мечу полуфинала плеј-офа регионалне АБА лиге. Црвена звезда је у првом мечу у Београду славила са 93:55, а серија се игра на две победе.

“Очекује нас нови меч против Будућности, клуба који поштујемо и против тима против кога нас очекује у уторак тежак посао. Одиграли смо одличну утакмицу у Београду, али сада играмо на гостујућем терену где ће кошаркаши Будућности имати подршку, а сигурно ће одиграти врло ангажовано јер резултат прве утакмице није реалан показатељ њиховог квалитета. Идемо да одиграмо чврсто, добро, са пуно енергије и са жељом да победимо”, рeкаоо је Ивановић, преноси званични сајт клуба.

Црвена звезда ће у понедељак тренирати у дворани СЦ “Морача”.

“Добро се познајемо са екипом Будућности, следи нам четврти меч ове сезоне. Претходни смо одиграли одлично, али тај меч, и разлика у тој утакмици нису мерило квалитета екипе Будућности. Сада ће играти пред својим навијачима, са жељом да се покажу у бољем светлу и да дођу до победе, чиме би вратили серију у Београд. Морамо бити спремни да истакнемо наше квалитете и наметнемо ритам који нама одговора како би дошли до резултата а то је победа и пласман у финале”, рекао је кошаркаш Црвене звезде Филип Петрушев.