in

ŠTA LI ĆE RONALDO REĆI? Isplivao snimak, Georgina u klinču sa drugim muškarcem! (VIDEO)

ŠTA LI ĆE RONALDO REĆI? Isplivao snimak, Georgina u klinču sa drugim muškarcem! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Georgina Rodrigez

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez jedan su od najpopularnijih parova sveta, pa mediji prate svaki njihov korak.

Ovog puta u centru pažnje bila je Georgina, a ono što je uradila naišlo je na odjek u svim svetskim medijima.

Naime, Georgina je rešila da se oproba u novom sportu te je izabrala MMA. Čak je odabrala i privatnog trenera Linkolna Stronga, koji joj pomaže da što bolje savlada osnove ovog sporta.

Treninzi se odvijaju u njihovoj vili, a Georgina će uskoro svima pokazati veštine u dokumentarcu koji snima.

Malo vežbanja dlana s Georginom. Svaki put je bolja – objavio je Linkoln Strong na društvenim mrežama. Ubrzo je objava postala viralna s velikim brojem lajkova i komentara.

Georgina se u detinjstvu bavila baletom i ostala je zaljubljena u taj sport, ali je sada htela da isproba nešto drugo kako bi održala formu. Šta li će Ronaldo reći na njenu novu aktivnost ostaje da se vidi.

Inače, nedavno su Kristijano Ronaldo i Georgina nekoliko puta posetili privatne škole u Lisabonu tokom svog poslednjeg putovanja u Portugal, što je samo pojačalo nagađanja da će jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala od sledeće sezone igrati za Sporting gde je i počeo karijeru.

Još jedna moguća naznaka budućnosti Kristijana Ronalda je kupovina kuće u elitnom naselju Kvinta de Marinja, udaljenom 30 kilometara od Lisabona za koji su evropski mediji izvestili da je najskuplji i najluksuzniji u Portugalu.