in

Ostoja Mijailović je predsednik JSD Partizan!

Ostoja Mijailović je predsednik JSD Partizan!

Foto: Vladimir Lukić

Ostoja Mijailović

Prvi čovek KK Partizan, gospodin Ostoja Mijailović, sada je i zvanično novi predsednik JSD Partizan, pošto je Ministarstvo sporta potvrdilo da je postupak urađen u skladu sa zakonom.

Podsetimo, Mijailović je nedavno izabran za predsednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, posle čega su prvi ljudi bivšeg rukovodstva Milorad Vučelić i Milan Obućina podneli žalbu na rešenje Agencije za privredne registre (APR).

Međutim, sada se oglasilo Ministarstvo sporta sa rešenjem u kom se navodi da je odbijena žalba Vučelića i Obućine.

Foto: Privatna arhiva

Rešenje koje potvrđuje da je Ostoja Mijailović novi predsednik JSD Partizan

 Prekida se postupak po žalbi podnetoj 29. septembra 2022. godine, protiv rešenja Agencije za privredne registre od 16. septembra 2022. godine do okončanja spora pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu – navodi se, između ostalog, u rešenju.

Takođe, piše i da je odbačena žalba Milana Obućine i Milorada Vučelića, a dodato je i da je uvidom u već priloženu dokumentaciju utvrđeno da je ranije usvojena registraciona prijava Ostoje Mijailovića za registraciju promene podataka zastupnika JSD Partizan.

a ovaj način je i zvanično potvrđeno da je Mijailović postao predsednik Sportskog društva kluba iz Humske, te više ne postoji nikakva dilema.