Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

in

NOVI ŽIVOT PORODICE ŠUMAHER! Mihael i Korina u CENTRU PAŽNJE!

NOVI ŽIVOT PORODICE ŠUMAHER! Mihael i Korina u CENTRU PAŽNJE!

Foto: Tanjug/AP

Mihael i Korina Šumaher

Mihael Šumaher jedan je od najvećih sportista u istoriji.

O vozaču koji je obeležio jednu epohu Formule 1 već dugo nema puno informacija. Još 2013. godine on je doživeo nesreću na skijanju posle koje je pao u komu, a o njegovom zdravstvenom stanju ne zna se puno.

Šumaher je trećeg januara napunio 54 godine, a ovu zimu će provesti na prelepom imanju u Majorci, tako je bar preneo nemački magazin “Die Bunte”. Naime, Korina je rešila da sa svojim suprugom Mihaelom započne novi život i to u prelepoj vili vrednoj 27 miliona funti.

 

 

Pored vile, koja je nekada bila u vlasništvu predsednika Real Madrida Florentina Pereza, porodica Šumaher je kupila i imanje vredno 2,3 miliona funti. Na imanju se trenutno nalaze stabla masline i oronule zgrade, a veruje se da će Korina i to pokušati da sredi.

Iz vile se pruža prelep pogled na more i obalu, a opremljena je sa dva velika bazena, heliodromom, kao i svom medicinskom opremom potrebnom za lečenje Mihaela Šumahera.

O njegovom stanju se ne zna puno, ali je poznato da nije isti kao što je bio pre nesreće. 

Korina je 2021. u dokumentarnom filmu Netfliksa dala retku informaciju o zdravstvenom stanju svog supruga:

Nedostaje mi Mihael. Nedostaje i meni, deci i svima oko nas. Mihael nam nedostaje, ali je on tu, drugačiji, ali je tu. Tera me da budem jaka svaki dan – istakla je tada Korina, pa dodala:

– Živimo zajedno kod kuće. Radimo terapiju. Činimo sve što možemo da Mihaelu bude bolje i da mu bude udobno. I da ga jednostavno nateramo da oseti našu porodicu, našu vezu. I bez obzira na sve, učiniću sve što mogu.

O Mihaelu se zna i da se nalazi u invalidskim kolicima, a to je otkrio njegov prijatelj, nekadašnji vozač koji je takođe završio paralizovan posle jedne nesreće, Filip Štrajf.

– Kao i ja, paralizovan je u invalidskim kolicima. Ima problema sa pamćenjem i govorom – otkrio je jednom prilikom Filip.

Mihael nedostaje i deci, a njegov sin Mik krenuo je očevim stopama i takmiči se u F1 karavanu.

O Šumaheru se i dalje ne zna previše, ali je sigurno da će u Španiji početi novi život i da Korina neće odustati od borbe za njega i njegovo zdravlje.

BONUS VIDEO

Back to Top

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website. %privacy_policy%

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.