in

Novi Beograd predstavio još jači tim!

Aktuelni regionalni i srpski šampioni su u odnosu na prošlu takmičarsku godinu pojačali svoje redove, pošto su angažovana četiri veoma kvalitetna igrača: Alvaro Granados, Dimtrios Skupmakis, Savo Ćetković i Radoslav Filipović. Novine su napravljene i u stručnom štabu, a ekipu će sa klupe predvoditi nekadašnji proslavljeni reprezentativac i bivši trener mađarskog Solnoka – Živko Gocić.

Prošla sezona bila je istorijska za Novobeograđane, pošto su posle samo sedam godina od osnivanja u klupske vitrine doneli i prvi trofej.

Po rečima direktora Slobodana Sora, vaterpolistima Novog Beograda u ovoj takmičarskoj godini predstoje još veći izazovi.

Nalazimo se na istom mestu kao i prošle godine. I tada je sijalo sunce, dan i atmosfera su bili lepi i protekla sezona nam je bila takva. Nadam se da će se ta priča ponoviti i u sezoni pred nama. Ponovo imamo velika očekivanja i maksimalne ambicije na sva četiri fronta. Najveće želje su nam svakako vezane za Ligu šampiona. Prošle sezone nam je falio samo jedan korak do trona. Ponovo ćemo biti domaćini Fajnal-ejta i mislim da imamo velike šanse da osvojimo taj trofej – rekao je Soro.

Foto: Tanjug

VK Novi Beograd

Novi strateg tima Živko Gocić, već dva meseca, doduše ne u kompletnom sastavu, radi sa prvotimcima.