in

VIDEO Mrzeo da igra protiv Jokića, a sad se odrekao para zbog Srbina i Denvera

Denver će izgledati znatno drugačije sledeće sezone.

Novi košarkaš Denver Nagetsa Brus Braun oduševljen je što će dobiti šansu da zaigra sa dvostrukim MVP-jem NBA lige Nikolom Jokićem.

Sa koliko su pažnje gledali na Somborca iz Denver Nagetsa, svedoče i reči Brauna koji je postao deo franišze iz Kolorada ovog leta.

Denver je potpisao ugovor sa Braunom ovog leta i trebalo bi da on bude veoma solidan dodatak u odbrani spoljnih pozicija.

Prošle sezone je odigrao 72 utakmice za Bruklin, 45 puta je bio starter i imao je devet poena u proseku, 4,8 skokova, dobar šut za tri poena (40,4%) i 1,1 ukradenu loptu.

Iako kao bek nije bio direktno po poziciji upućen na Nikolu Jokića, Srbin mu je otežavao posao, jer je konstantno morao da motri da neko od bekova ne krene da utrčava.

“Sad jedva čekam da igram sa njim. On je jedan od onih protiv kojih mrzim da igram kao defanzivac. Ne možete ni u jednom trenutku da okrenete glavu. To je teško. On svaki put odigra savršen potez”, rekao je Braun novinarima u Las Vegasu, gde se igra Letnja liga.

Dodao je i da mu je Džef Grin “zapalio” telefon porukama da dođe u Denver.

Na kraju je i došao, pošto je zvanično potpisao ugovor u petak, a ostao je “zakopčan” posle pitanja da li je odbio veću količinu novca da bi došao u Nagetse.

“Ostaviću da se o tome spekuliše”, rekao je Braun uz osmeh.

BONUS VIDEO: Micićeva očekivanja pred Evrobasket 2022.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram