in

Verujem u pobedu protiv Monaka

Verujem u pobedu protiv Monaka

Utakmica između Monaka i Crvene zvezde biće odigrana u petak od 21 sat, a “crveno-beli” imaju jednu pobedu i četiri poraza u Evroligi.

“Monako igra sjajno ove sezone, imaju 4-1 u Evroligi, imaju sjajnu ekipu… Mislim da je budžet duplo veći u odnosu na prošlu sezonu. Neće biti lako, ali pokušaćemo na leđima ove dve pobede u Evroligi i ABA ligi da nastavimo taj dobar niz i vratimo se u Beograd sa pobedom”, rekao je Nedović novinarima na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu.

Nedović je rekao da je spreman za duel sa Monakom.

“Osećam se dobro. Iz utakmice u utakmicu će biti sve bolje. I dalje nisam blizu svog maksimuma, potrebni su mi treninzi i utakmice, pa me raduje što pobeđujemo i što sam se vratio”, dodao je košarkaš Crvene zvezde.

Nedović je rekao da je Argentinac Luka Vildoza veliko pojačanje za regionalnog šampiona.

“Mislim da je Luka osveženje za celu ekipu. Uživanje je igrati sa takvim košarkašem, dosta vremena proveo je u Španiji i “proveren je igrač”. Sa njim možemo da napravimo dosta problema protivnicima. Monako ima sjajan individualni kvalitet. Videćemo koje će im biti mane i slabosti. Imamo dovoljno vremena da se pripremo za taj duel”, zaključio je Nedović.