in

UŽASNA VEST ZA SRBINA: Pokazao koleginici polni organ devet puta

UŽASNA VEST ZA SRBINA: Pokazao koleginici polni organ devet puta

Mladi košarkaš Džošua Primo, velika uzdanica San Antonio Sparsa, moraće na suđenje zbog seksualnog uznemiravanja.

Kako se navodi, Prima je tužila Hilari Koten, nekadašnji psiholog ekipe iz Teksasa, a kao razlog je navela to što joj je mladi igrač pokazao penis čak devet puta. Ona se žalila, međutim Sparsi nisu reagovali, sve do nedavno, kada je ceo slučaj postao javan.

Ipak, Primo će se svakako braniti, a u saopštenju njegovog advokata se navodi da je mladi košarkaš samo žrtva nekoga ko želi da se finansijski okoristi.

– Džoš Primo je 19-godišnji NBA igrač koji je ceo život prolazio kroz traume i izazove. Sada je postao žrtva svog nekadašnjeg sportskog psohologa, koji se poziva na ružne stereotipe i rasistički nastrojene strahove radi svojeg benefita – navodi se u jednom delu saopštenja.

Foto: Tanjug/AP

Džošua Primo i Greg Popovič

Ipak, kakav god epilog da dobije ovaj slučaj, znamo da se u NBA ligi košarkaši vrlo teško “operu” kada im se sudi za osetljive stvari. To će svakako biti veliki udar za “ludog Srbina” Grega Popoviča, pošto je krajem prošle sezone mladi igrač počeo da pokazuje zašto su ga Sparsi draftovali sa 12. pozicije na draftu 2021. godine.