in

Partizan dolazi u najtezem trenutku

Mihailo Pavićević je istakao da je tim trenutno u vrlo izmenjenom sastavu i da još uvek nema pravu postavu igrača.

“Nismo mogli imati težeg protivnika u ovako teškom trenutku po nas. Tu prevashodno mislim na zdravstveni bilten. Već 15 dana kuburimo sa bolešću i povredama igrača”, rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Strateg Barana je istakao da je njegov izmenjeni tim ipak ostvario pobede i da očekuje da će tako nastaviti i na ovom gostovanju.

“Nezavisno od toga u kom sastavu ćemo igrati dužni smo da damo svoj maksimum, kao što su momci u poslednje dve utakmice dali i više od svog maksimuma i bili nagrađeni pobedama.”, istakao je Pavićević.

U dosadašnjim duelima Mornara i Partizana u ABA ligi, Beograđani vode sa 7:4, dok je u Superkupu ABA lige skor 1:1, a poslednja dva meča dobili su „crno-beli”.

“Teško da možemo da pretimo Partizanu, pogotovo kad nas dočekuje u ovakvom sastavu, predvođen Željkom Obradovićem. Idemo na put rasterećeni, ali sa dozom bojazni od toga u kakvom ćemo sastavu nastupiti. Nadam se da će se neki igrači oporaviti i da ćemo pružiti što jači otpor Partizanu”, zaključio je trener Barana.