in

Obradović: Barani zaslužuju svako poštovanje

Strateg Partizana je konstatovao da se njegov tim osvežio posle kraće pauze i u meč ulaze sa željom da se vrate na “pobednički kolosek” posle poraza od Cedevita Olimpije.

“Još jedna utakmica u nizu, nešto različita jer smo iskoristili pauzu usled neigranja u Evrokupu, tako da smo iskoristili da malo osvežimo ekipu i da radimo na drugačiji način. Trebalo bi da to sve bude viđeno sutra uveče na terenu protiv ekipe koja zaslužuje svako poštovanje. Probaćemo da odigramo najbolju moguću utakmicu”, istakao je trener crno-belih Željko Obradović za klupski sajt.

Krilni centar Partizana Alen Smailagić smatra da je Mornar jako nezgodna ekipa.

“Treba da se pripremimo, posebno nakon poraza od Cedevita Olimpije. Tu je Željko kao iskusan trener koji će da nas stavi na mesto i priprema. Imali smo malo nezgodniji trening posle poraza da se ne opustimo i da ne dozvolimo da nešto izmakne kontroli. Imali smo naporan raspored, iskoristili smo pauzu i da se malo odmorimo i sada idemo dalje”, rekao je Smailagić.

Partizan uoči ovog duela u regionalnoj ligi ima 19 pobeda i četiri poraza, dok je Mornar vezao dve pobede i ima skor 9-13.