in

Moramo da shvatimo kako da igramo protiv Burse

Sve dosadašnje igre se brišu, kreće najvažniji deo sezone.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da tek sad počinje najvažniji deo Evrokupa i da nije bitno šta je do sada bilo dobro, a šta loše u tom takmičenju.

Boban Marjanović

„Nije bitno šta je bilo dobro, a šta loše, sad počinje najvažniji deo Evrokupa, a to je plej-of“, rekao je Obradović.

Obradović se osvrnuo i na format takmičenja.

“Igra se sistem u kojem moraš da budeš spreman jer je jedna utakmica sve. Moraš da igraš dobro da bi nastavio takmičenje. Ako nisi spreman, ispadaš. Slično je Kup takmičenju, ali ekipa je svesna svega. Pripremamo sve za meč protiv Burse”, dodao je on.

Košarkaši Partizana su grupnu fazu takmičenja u Evrokupu završili sa 12 pobeda i četiri poraza i kao drugi na tabeli grupe A će u osmini finala tog takmičenja igrati protiv Burse. Biće odigrana jedna utakmica, i to 20. aprila od 20.30 u Beogradu.

“Znamo sve o njima, igraju izvanredno u poslednjih mesec dana i odatle treba da krenemo. Moramo dobro da ih skautiramo i da shvatimo na koji način moramo da igramo protiv njih”, rekao je Obradović.

Pre tog meča protiv Burse, crno-bele očekuju još dve utakmice u ABA ligi, protiv Mege i Cedevite u Beogradu.

“Idemo iz utakmice u utakmicu. Imamo sasvim dovoljno vremena da se spremimo za Bursu. U ovom trenutno razmišljamo samo u utakmici protiv Mege”, zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO Navijači Crvene zvezde pevaju čuvenu “Kaćušu”

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram