in

Luka Dončić digao ruke od košarke? (FOTO)

Luka Dončić digao ruke od košarke? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

As Dalasa Luka Dončić

Luka Dončić važi za jednog od najboljih igrača NBA lige i u sezoni za nama pokazao je da će još dugo biti udarna igla Dalasa.

Ipak, navijači Maveriksa ostali su u šoku posle jedne objave Slovenca na Instagramu.

Naime, Dončić je na svom storiju objavio fotografiju na kojoj se vidi kako je posetio frizera, a posebno je “upalo u oko” to da zvezda NBA lige na telefonu igra šah.

Fanovi franšize iz Dalasa zabrinuli su se da Luka ne digne ruke od košarke i posveti se ovom umnom sportu, ali deluje da su ti potresi bili bezazleni, te da Slovenac šah koristi za razbijanje dosade dok frizer ne “završi posao”.

Foto: Printscreen/Instagram/Luka Doncic

Luka Dončić igra šah kod frizera

 

Takođe, mnoge ljubitelje košarke, kao i lika i dela Luke Dončića, zaprepastila je i frizura koja se našla na glavi nekadašnjeg igrača Reala iz Madrida. Ovom 24-godišnjaku, koji je u sezoni za nama prosečno beležio 32,4 poena, 8,6 skokova i osam asistencija po utakmici, na glavi se našlo nešto nalik šerpi, te su svi ostali šokirani i zapitali se da li Luka treba da promeni frizera.

Ubrzo je stiglo objašnjenje – već na sledećem storiju objavljen je kompletan rad, kao i nova frizura koja je sve oduševila!

Foto: Printscreen/Instagram/Luka Doncic

Nova frizura Luke Dončića