in

Lejkersi otpustili trenera, samo mu to izgleda još to nisu javili

Pomalo bizarna situacija odvija se u LA Lejkersima, ali bizarno je prava reč kada se priča o njihovom statusu ove sezone.

Naime, Adrijan Vojnarovski, čije informacije i njihovu tačnost ne treba dovoditi u pitanje, preneo je da je treneru Lejkersa Frenku Vogelu, pobeda protiv Denvera u poslednjem duelu ove sezone ujedno bio i poslednji meč na klupi “jezeraša”.

Kada su novinari nakon meča Lejkersa i Dalasa upitali trenera Vogela o njegovom statusu, pozivajući se na pisanja Vojnarovskog, trener tima iz Kalifornije izjavio je da niko iz kluba sa njim nije pričao o otkazu i da uživa u tome što je trener Lejkersa.

Vojarovski je potom na društvenim mrežama napisao:

“Frenk Vogel je vodio poslednju utakmicu za Lejkerse, a odluka o smeni će uskoro biti podeljena i sa njim. Očekuje se da će potraga za novim trenerom Lejkersa biti temeljna i dugačka, pošto trenutno nema očiglednog kandidata koji prednjači u izboru.”

Jedan od dva najtrofejnija tima u NBA ligi sezonu je završio već u aprilu, pošto se nije plasirao u plej-in, a samim tim ostao bez šansi za plej-of fazu takmičenja. 

Lejkersi su mučili velike muke sa povredama svojih najboljih igrača, što svakako ne bi smeo da bude izgovor za učinak od 33 pobeda i 49 poraza u regularnom delu sezone.