in

Jokić vrši pritisak na upravu, želi Vasu Micića u Denveru

Da li ćemo gledati MVP-ijeve u istom timu?

Najbolji košarkaš Denvera Nikola Jokić insistira da Nagetsi dovedu plejmejkera Efesa Vasilija Micića, preneo je Bličer riport.

Lorenco Braun

Vest da je Jokić, MVP NBA lige, od Uprave zahtevao angažman najkorisnijeg igrača Fajnal-fora Evrolige u Beogradu i dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope lansirao je novinar Džejk Fišer.

Micića je na NBA draftu 2014. godine izabrala Filadelfija sa 52. pozicije, ali su 2020. njegova prava trejdovana Oklahomi.

Upravo iz tog razloga Micić još nije zaigrao u NBA, pošto Tander ne može da mu garantuje 20 minuta na parketu koliko on zahteva da bi igrao u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

Micić i Jokić su od 2012. do 2014. bili saigrači u prvom timu Mege.

„Ne mogu da kažem da sam tako blizak prijatelj sa Nikolom [Jokićem] jer on živi u svom svetu. On je tako jedinstvena ličnost, pre svega. On je tako skroman momak i ne mogu da razumem kako to uspeva, kako se nosi sa tom pažnjom koju ima jer je najbolji igrač na svetu. On čini tako malu zemlju kao što je Srbija tako prepoznatljivom i tako poznatom, a ja samo pokušavam iz senke da podržim njegova dostignuća i da je učinim još većom“, odgovorio je Mićić na pitanje “Basketnjuza” o njegovoj i Jokićevoj vezi i dva MVP priznanja koja pripadaju SrbiJI.

BONUS VIDEO Ivica Zubac o Jokiću, idealnoj balkanskoj NBA petorci i igranju za Hrvatsku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi