in

Jedno od najtežih gostovanja u Evroligi

Jedno od najtežih gostovanja u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde u petak gostuju ekipi Monaka, u utakmici šestog kola Evrolige, a trener crveno-belih Vladimir Jovanović kaže da njegov tim očekuje utakmica sa jednom od najboljih ekipa u Evroligi koja je pravljena za fajnal-for.

“Skup sjajnih individualaca koji jednim potezom rešavaju utakmicu”, rekao je Jovanović o Monaku.

Crvena zvezda ima četiri pobede i jedan poraz, a Monako četiri trijumfa i jedan neuspeh.

“U prvih pet utakmica zabeležili su četiri pobede, a izgubili samo od Makabija gde su imali 20 poena razlike prednosti. Bez poraza su u Francuskoj i ovo je sigurno jedno od najtežih gostovanja za svaku ekipu u Evroligi. Spremamo se kao i za svakog protivnika i nadam se da ćemo biti na visini zadatka”, rekao je trener Crvene zvezde.

Jovanović je ponovio da klubu nedestaje povređeni Luka Mitrović.

“Tu smo sa 13 igrača i ovi momci koji su tu, spremni su da istrče na teren. Imaćemo u četvrtak i petak još treninga i verujem da ćemo na prvom mestu energetski odgovoriti ekipi Monaka”, zaključio je Jovanović.

Košarkaš crveno-belih Nemanja Nedović istakao je da očekuje tešku utakmicu protiv Monaka.

“Pokušaćemo na leđima poslednjih trijumfa u ABA ligi i Evroligi da nastavimo dobar niz. Ako dođemo do poslednje četvrtine sa šansom za pobedu, mislim da je sve moguće. Imamo dva dana da se pripremimo na najbolji mogući način i to ćemo uraditi”, rekao je Nedović.