in

Imam veliko poštovanje prema Žocu

Imam veliko poštovanje prema Žocu

Trener tima iz Kneževine Saša Obradović istakao je da mu je čast da igra protiv slavnog trenera Željka Obradovića, koji ga je tokom igračke karijere vodio do evropskog i svetskog zlata. 

– Očekuje nas još jedan težak meč. Protiv veoma kvalitetnog protivnika. Tačno je da sam ja zvezdaš, ali ne mogu da kažem da ću biti posebno motivisan za duel. Imam toliko utakmica iza sebe da mi je ova samo jedna u nizu, ali moram da istaknem da veoma poštujem Željka Obradovića. On mi je bio trener u reprezentaciji, osvajali smo zajedno medalje. Svakako će biti izazov za mene – rekao je Saša za Republiku.

Crno-beli zasad imaju sedam pobeda i devet poraza, a Obradović ističe da “parni valjak”, kao i Crvena zvezda i dalje imaju šanse da se plasiraju u top osam Evrolige. 

– Partizan je veoma kvalitetan, kao i Zvezda. Imali su nekoliko nesrećnih poraza, ali sve je to normalno. S druge strane Zvezda ima mali problem oko registracije igrača, ali verujem da će na kraju uspeti sve da srede. Biće velika borba, oba tima mogu daleko da doguraju – poručio je Obradović.