in

Crvena zvezda gostuje kod raspoloženog Monaka, košarkaši u pokušaju da “osvetle obraz” fudbalerima

Crvena zvezda gostuje kod raspoloženog Monaka, košarkaši u pokušaju da “osvetle obraz” fudbalerima

Fudbaleri nisu uspeli da savladaju “Kneževe” u meču Lige Evrope.Na košarkašima je ostalo da se bar jedan od dva noseća sportska kolektiva tog sportskog društva vrati s osmehom sa Azurne obale.

Ekipa Vladimira Jovanović je protiv Bajerna u Beogradu upisala prvi trijumf u Evroligi ove sezone, prekinuvši niz od četiri poraza. Pobeda Partizana protiv Panatinaikosa i odlazak na 3-3 sigurno dodaje teg na vagu crveno-belima u merenju sa ljutim rivalom.

Dočekuje ih Monako koji sa klupe vodi bivši igrač i trener Zvezde Saša Obradović, a u sastavu je i Džordan Lojd, koga su vanserijske partije u ekipi sa Malom Kalemegdana plasirale na evroligaško tržište. Sastav za sada deluje kompaktno sa skorom 4-1. Naravno, Majk Džejms vodi glavnu priču, a okružen je veteranima sa dugom evroligaškom kilometražom.

Od Luke Vildoze se očekuje da nastavi fenomenalne partije od samog dolaska. Kod Nemanje Nedovića valja videti pojačanu agresivnost, posle vrlo dobrog povratničkog debija. U sastavu neće biti Miroslava Raduljice, povređenog Luke Mitrovića, dok je Džejlen Adams nekoliko dana pred meč potpisao sporazumni raskid ugovora.