in

Basket 3×3, Esports tim, kriptovaluta…

Modernizacija u režiji crno-belih

Košarkaški klub Partizan napravio je digitalnu aplikaciju preko koje će navijači moći da prave sve aktuelnosti vezane za klub.

Preko nje će moći da se prate rezultati, informacije za predstojeće mečeve, a navijači će imati i pristup klupskoj prodavnici. Uskoro bi trebalo da se pojave i NFT i kripto tokeni crno-belih.

Na pomenutoj aplikaciji navijači crno-belih moći će i da odlučuju o različitim pitanjima kao što su dizajn opreme, lokacija mečeva tokom letnjih priprema, grbu kluba i ostalim stvarima blisko povezanim sa klubom.

Uz to postoji opcija navijačkog ćaskanja, kao i navijačkih igara gde će crno-bele pristalice prognozirati predstojeće mečeve. Iz Partizana su spremili i poene za lojalnost, koji se kasnije mogu pretvoriti u nagrade.

Pored aplikacije, Partizan je pokrenuo i svoj Esports tim.

“Sa ogromnim ponosom, oficijalno vas obaveštavamo da je Partizanova porodica bogatija za Esports sekciju.

Naš primarni cilj biće izgradnja svetle budućnosti i nove generacije grobarstva, poštujući istoriju i brend koji KK Partizan nosi sa sobom”, stajalo je u objavi na društvenim mrežama.

Takođe, objavljeno je da je Partizan osnovao i svoj tim u basketu 3×3, koji je sve popularniji kao sport u poslednjih nekoliko godina u Srbiji.

BONUS VIDEO Vujošević: Vučić je rešio da uništi Partizan

 

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram