in

Zvezdo osveti se, još boli remi iz 1975!

Fudbaleri Crvene zvezde, nakon dva uvodna poraza, večeras od 18:45 (Arena sport 1 premijum 1, RTS 1) protiv Ferencvaroša u trećem kolu igraju možda i presudni meč u grupi H Lige Evrope, a motiv više biće im osveta Mađarima za bolnu eliminaciju u polufinalu Kupa pobednika kupova 1975.

NEZABORAVNO SEĆANJE

Epskom remiju u revanšu (2:2), posle neuspeha u Budimpešti (2:1), na Marakani svedočilo je reordnih 110.000 navijača, a jedan od aktera bio je i Miloš Šestić.

– I dalje boli taj remi, primili smo gol pred kraj utakmice, kada je sudija svirao penal za njih. To je bilo nezaboravno, bilo je više od 110.000 ljudi i fenomenalna atmosfera na tribinama – počinje priču Šele za Republiku i nastavlja:

– Nadam se da će i danas biti atmosfera za pamćenje. Naravno da bih voleo da se osvetimo. Kao i svaki zvezdaš, priželjujem pobedu i da će nam konačno krenuti nabolje. Svaki igrač može da bude heroj, zavisi ko će igrati. Pobednika može da reši i Bukari i Ivanić, Pešić i Kanga.

Sudeći prema rečima trenera Miloša Milojevića, u taboru crveno-belih vlada optimizam iako popularni Fradi ima maksimalnih šest bodova nakon prve dve runde.