in

VIDEO Vlahović u centru skandala, svi vređaju i prozivaju posle gola Juventusa

VIDEO Vlahović u centru skandala, svi vređaju i prozivaju posle gola Juventusa

Jedan detalj bode oči svim fudbalskim novinarima i stručnjacima.

Juventus je u nedelju uveče pobedio Inter sa 1:0 u meču 27. kola italijanske Serije A i za to je bio dovoljan jedan pogodak. Do kontroverze je došlo kada su ponovljeni snimci da ni taj pogodak po svoj prilici nije bio potpuno regularan.

Dušan Vlahović se ni kriv ni dužan našao u centru skandala jer je zakačio loptu rukom u začetku akcije iz 23. minuta kada je Adrijen Rabio asistirao Filipu Kostiću za gol.

Sudija Danijele Čifi nije video ovaj minimalan kontakt kada je Vlahović spustio rame i ruku da bi primirio i iskontrolisao loptu, ali danas malo šta može da se sakrije.

Tim povodom se oglasio i poznati fudbalski novinar Tankredi Palmeri, ali i drugi fudbalski stručnjaci.

„Desilo se nešto jako ozbiljno. Primiti ovakav gol u vreme VAR-a je neprihvatljivo. Još teže je sa objašnjenjem da nema snimaka. Ljuti smo i tražimo odgovore. Ovo je skandal“, napisao je Palmeri.

U tom trenutku su na igranje rukom Vlahovića reagovali i pojedini igrači Intera, ali kako reakcije nije bilo, Juventus je dao gol i kasnije pobedio.

Zato sada ima 41 bod i približava se zoni igranja Evrope, dok je Inter ostao iza Lacija na trećem mestu Serije A sa 50 bodova.

BONUS VIDEO Vlahović: Sve što se priča su gluposti i nebuloze