in

Samo zdravlje, dupla kruna i Liga šampiona!

Samo zdravlje, dupla kruna i Liga šampiona!

Foto: Starsport

Vezista Crvene zvezde Gelor Kanga

“Maštam i o Marakani punoj navijača. Nedostaju mi saigrači i treninzi”, kaže Gelor Kanga – jedan od najboljih u Crvenoj zvezdi.

NAPUNIO BATERIJE

– Prethodna polusezona je bila naporna i nismo imali mnogo vremena za odmor. Nešto duža pauza nam prija upravo iz tog razloga. Vreme u Gabonu provodim s prijateljima i porodicom, trudim se da ih sve posetim, kao i da uživamo u momentima kada možemo da budemo zajedno. Navikao sam na obaveze u klubu i život u Beogradu, međutim, svima je bila potrebna promena i da se malo odmorimo. Osećam da mi nedostaju saigrači, treninzi, ali uskoro ćemo se ponovo okupiti i to me raduje – poručio je miljenik delija.

Foto: Tanjug/AP

Gelor Kanga

Uoči zvaničnog okupljanja na Marakani 2. januara, Kanga je s porodicom i prijateljima proslavio Božić i Novu godinu. Gabonac je za naš list otkrio želje za 2023, a za afričkog veznjaka to će biti sveto trojstvo – zdravlje, dupla kruna i igranje u Ligi šampiona u crveno-belom dresu.

– Kada su želje u pitanju, sebi bih poželeo samo zdravlje. To je najbitnije, kao i da moji najmiliji budu na okupu i zdravi. Zvezdi bih poželeo još jednu uspešnu godinu, duplu krunu i nastavak dominacije u Srbije. Takođe, maštam o istorijskim evropskim utakmicama u Ligi šampiona i punim tribinama navijača – naglasio je Kanga.

Gelor je objasnio koliko mu nedostaje Srbija, čiji pasoš poseduje, a isto je i s njegovom najužom porodicom.

– Srećni smo u Beogradu, ja sam državljanin Srbije, takođe. Mislim da to dovoljno govori koliko volim srpski narod i uopšte život u Beogradu. Nikad se ne zna, po završetku karijere možda ostanem da živim u Srbiji. Ono što je sigurno jeste da ću redovno posećivati Marakanu i kada ne budem igrao za Crvenu zvezdu.

Foto: Starsport

Gelor Kanga

Od koga si dobio najlepši poklon za Božić i Novu godinu, ko ti je najoriginalnije čestitao praznike od saigrača?

– Volim prazničnu atmosferu. Najlepši poklon dobio sam od dece i supruge. Uvek se potrude da me obraduju, iznenade i veoma su uspešni u tome. Gotovo svi saigrači su mi čestitali praznike, ne bih nikoga posebno izdvajao, svaka čestitka je bila posebna na svoj način. Najbitnije je da su se setili i na taj način pokazali da smo jedna porodica – zaključio je Kanga.