in

Salah ostaje u Liverpulu, novi ugovor do 2025. godine

Iako se nagoveštavalo da bi Liverpul mogao da ostane bez jednog od najboljih igrača, Mo Salah je produžio ugovor sa “crvenima”.

Salah je do sada proveo pet godina u Liverpulu, a uprkos interesovanju Reala, kao i brojnih drugih klubova širom Evrope, Egipćanin je ugovorio saradnju sa sadašnjim klubom do 2025. godine. 

On je za “crvene” odigrao 254 utakmice, postigavši 156 golova.

“Ovo je srećan dan za sve. Osećam se sjajno i uzbuđeno jedva čekam da osvojim nove trofeje sa klubom. Bilo je potrebno malo više vremena da se dogovori produžetak, ali sada je sve gotovo i fokusiramo se na sledeće ciljeve”, rekao je Salah.

“Moglo se primetiti da prethodnih pet ili šest godina, klub konstantno napreduje. Prošle sezone smo bili blizu da osvojimo četiri trofeja, ali smo nažalost u poslednjoj nedelji ostali bez dva jako važna. Mislim da smo u odličnoj poziciji da se ponovo borimo za sve trofeje. Imamo nova pojačanja, treba da radimo naporno, imamo dobru viziju, budemo pozitivni i probamo ponovo da osvojimo sve”, dodaje egipatski fudbaler.

Salah je u Liverpul došao 2017. godine iz Rome u transferu vrednom 42 miliona evra, a tokom karijere igrao je još za Fjorentinu, Čelsi, Bazel i El Mokavlon.