in

Razbojnici drogirali zvezdu Reala i njegovu devojku, pa im pokupili sav novac

Fudbaleri mete pljačkaša u popularnom letovalištu.

Fudbaler Real Madrida Federiko Valverde opljačkan je u španskom letovalištu Ibica, gde je boravio na odmoru sa devojkom Minom Bonino, preneli su danas španski mediji.

Krajem juna u istom mestu opljačkan je i fudbaler PSŽ Marko Verati, koji je bio na odmoru sa suprugom DŽesikom Edi. Provalnici su tada Italijanu odneli nakit, novac i druge stvari u vrednosti oko tri miliona evra.

Valverde je prošao bolje jer je suma koja je nestala daleko manja, a njegova lepša polovina smatra da je u sve umešan kuvar koji ih je dočekao i da su bili drogirani.

“Kad smo došli u kuću, kuvar je već bio tamo. Rekao nam je kako trenutno ima samo jedan ključ od kuće, te da će ga zadržati kako bi ujutru mogao da uđe u kuću i napravi nam doručak, a da nas ne ometa. Sledećeg jutra nisam mogla da ustanem iz kreveta, sve mi se vrtelo, povraćala sam”, ispričala je Bonino, a preneli španski mediji.

Valverdeova devojka shvatila je da su opljačkani kada je uspela da se spusti u prizemlje.

“Sat vremena kasnije jedva sam ustala i spustila se u prizemlje, gde su nam koferi bili ispreturani. U bunilu sam nekako našla novčanik, ali bio je prazan. Ukradeno nam je 10.000 evra iz njega. Onda se pojavio kuvar i rekao da je sve tako bilo kada je on došao u kuću”, ispričala je Valverdeova izabranica.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram