in

PORUKA JE JASNA: Usred Svetskog prvenstva javnosti se obratio Zvezdan Zvezdanić

Klupski fudbal trenutno je u drugom planu. Sve oči ljubitelja fudbala u celom svetu usmerena su ka Kataru, a jedini srpski fudbalski kolektiv koji ima svoje predstavnike na svetskoj fudbalskoj smotri, jeste aktuelni šampion Crvena zvezda.

Klub sa najvećeg srpskog stadiona ima tri predstavnika u tri različite nacionalne selekcije. Strahinja Eraković stiče neophodno iskustvo pod dirigentskom palicom selektora Dragana Stojkovića, Osman Bukari u dresu “Crnih zvezda” uspeo je da se upiše i u listu strelaca, dok je kapiten crveno-belih Milan Borjan već nakon dva odigrana susreta u rezultatskom smislu okončao učešče sa selekcijom Kanade na katarskoj smotri fudbala.

Početkom meseca februara nastavlja se takmičenje u okviru Super lige Srbije, a i pored činjenice da Crvena zvezda ima zavidnu bodovnu prednost jasno je da se očekuju velika uzbuđenja, s obzirom da će po prvi put u istoriji srpskog fudbala šampion u sezoni 2022/23 sebi obezbediti direktan plasman u grupnu fazu UEFA Lige šampiona.

Tim povodom javno je svoja očekivanja pred nastavak sezone izneo i Zvezdan Zvezdanić, poznata maskota crveno-belog fudbalskog kolektiva.

On je na zgradu Sportskog društva Crvena zvezda u Ljutice Bogdana istakao transparent o kojem će zvezdaška publika zasigurno imati šta da kaže.