in

Portugalac pojačao Crvenu zvezdu (FOTO)

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević je uspeo da završi nekoliko bitnih poslova. Aktuelni šampion Srbije rešio je pitanje kondicionog trenera angažovanjem Saleta Jankovića iz Vojvodine. Očekuje se da iskusni stručnjak poboljša fizičku spremnu igrača crveno-belih, posebno posle dugog odmora i tronedeljnih priprema u Austriji.

Foto: Starsport

Ibrahim Mustafa i Miloš Milojević

Klub iz Ljutice Bogdana to nije zvanično saopštio, ali je tim Miloša Milojevića dobio još jedno pojačanje. I to iz inostranstva!

 Na sajtu Crvene zvezde stoji zanimljiv podatak da je deo stručnog štaba i Portugalac rođen 1985. godine Žoze Kosta. Reč je o treneru analitičaru, koji je zaposlen u Crvenoj zvezdi od prvog oktobra ove godine. Ali će tek na proleće imati pravi uticaj.

Pomenuti Žoze Kosta ima vrlo zanimljivu biografiju. Izdvaja se period u Šahtjoru iz Donjecka, gde je bio šef analitičara deo stručnog štaba zemljaka Luisa Kastra. Nakon izbijanja rata u Ukrajini preselio se u katarski Al Duhali. Međutim, tamo se kratko zadržao i prihvatio poziv Crvene zvezde da pojača stručni štab Miloša Milojevića.