in

Ponovo smenjen trener u Srbiji nakon javnog istupa i kritike svog kluba

Treneri lete iz klubova zbog javne reči.

Nova trenerska smena je uzdrmala srpski fudbal, a ponovo je došla posle jednog istupa u medijima.

Kolubara je prekinula saradnju sa Dejanom Đurđevićem ubrzo nakon istupa u javnosti kada je govorio kako nije zadovolan kako se u klubu ponašaju prema njemu.

Saša Ilić

“Samo smo krojači svoje sudbine, ali čudi me nepoštovanje ljudi iz kluba prema meni. To nisam zaslužio, nisam nikad sebe stavljao u prvi plan. Jednostavno, nije dobro kad amateri koji vode klub budu ispred nas profesionalaca”, izjavio

je on.

Usledio je prekid saradnje i zvanično saopštenje kluba koje prenosimo u celosti.

“Fudbalski klub Kolubara obaveštava fudbalsku i sportsku javnost u Srbiji da Dejan Đurđević od danas nije više šef stručnog štaba naše ekipe. Do sporazumnog raskida međusobne saradnje između dosadašnjeg trenera i uprave kluba došlo je zbog analiza poslednjih mečeva naše ekipe, a pre svega u želji i nameri kluba da se ekipa razrdma u predstojećoj borbi za opstanak u superligaškom karavanu. Fudbalski klub Kolubara neizmerno se zahvaljuje Dejanu Đurđeviću, rođenom Lazarevčaninu, na znanju, volji, želji i hrabrosti koju je pokazao prilikom preuzimanja našeg tima u debitantskoj superligaškoj sezoni po čemu će zlatnim slovima ostati upisan u istorijatu našeg kluba. Dejanu Đurđeviću želimo puno uspeha u daljem radu i karijeri. O imenovanju novog šefa struke Kolubare sportska javnost u Srbiji će biti naknadno obaveštena.”

Prethodnih dana je prekinuta saradnja između Čukaričkog i Saše Ilića, samo dan nakon njegovih komentara suđenja posle utakmice sa Partizanom.

BONUS VIDEO Asistencija Dušana Tadića za izjednačenje Ajaksa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi