in

Ponesi knjigu i gledaj utakmicu

Sloboda iz Užica i FK Miljakovac organizovaće meč u nedelju od 18 časova na stadionu “Radomir Antić” u Užicu.

Svi gledaoci koji budu želeli da prisustvuju ovom meču moraće da ponesu sa sobom knjigu koju će donirati na ulazu stadiona.

Novak Đoković

Prikupljeno štivo za pacijente svih uzrasta biće donirano Zdravstvenom centru u Užicu koji je regionalni zdravstveni centar i zbrinjava, kako najmlađe, tako i najstarije pacijente.

Sve knjige koje se sakupe tokom nedeljne akcije doniraće se Zdravstvenom centru u Užicu, regionalnom centru, koji zbrinjava pacijente svih uzrasta, te je poželjno poneti sa sobom i ozbiljnu literaturu, ali i onu za najmlađe pacijente, kako bi im se boravak u zdravstvenoj ustanovi skratio na kvalitetan i lep način.

Simboliku ovog meča još većom će učiniti nastup 18-godišnjeg Radomira Antića juniora, unuka nekadašnjeg selektora reprezentacije Srbije, koji će nastupiti u dresu Slobode na stadionu koji nosi ime njegovog dede.

Sloboda iz Užica se ove sezone vratila u savezni rang takmičenja i nastupaće u Prvoj ligi Srbije, što sa svojom organizacijom i infrastrukturom, pogotovo stadionom i zaslužuje. Travu stadiona „Radomir Antić“ u Užicu na kojem je igrala i reprezentacija Srbije osetiće i fudbaleri Miljakovca, najaktivnijeg humanitarno-fudbalskog kolektiva u Srbiji i nema sumnje da će to za ove momke iz najnižeg ranga takmičenja biti posebna čast.

Takođe, posebnu draž svemu daće i akcija koja se organizuje i nadamo se da će veliki broj knjiga za Zdravstveni centar u Užicu biti sakupljen tokom nedeljnog susreta.

BONUS VIDEO Top 10 najskupljih reprezentacija na Mundijalu

 

Tagovi