in

PETRIĆ SUTRA ODLAZI IZ PARTIZANA? Trener crno-belih OTVORIO DUŠU posle DRAME za proleće u Evropi!

PETRIĆ SUTRA ODLAZI IZ PARTIZANA? Trener crno-belih OTVORIO DUŠU posle DRAME za proleće u Evropi!

Foto: Starsport

Trener Partizana Gordan Petrić

Fudbaleri Partizana i Slovackog remizirali su sa 1:1 u Humskoj, crno-beli će igrati 1/16 finala Lige konferencija, a Gordan Petrić je imao zanimljiv osvrt na evropsku jesen.

Kormilar viceprvaka Srbije rekao je da je zadovoljan prolazom dalje, a na pitanje zašto ne deluje tako, poručio je da može “sutra da ode iz Partizana”.

Momci su ispunili zacrtani plan kada smo saznali rivale u grupi. Čestitam im, možda smo mogli do tri boda, ali je i protivnik bio nezgodan. Rezultat je realan – počeo je Petrić, a potom je dodao:

Gde je bio problem, pitanje je za analizu. Češke ekipe igraju na određeni način, teško je stvarati prilike protiv njih. Imali smo neke šanse da “zatvorimO” utakmicu, nismo ih iskoristili. Možda je bilo malo nervoze, pošto smo se borili za evropsko proleće. Završilo se sa 1:1, okrećemo se duelima u prvenstvu i demo dalje.

Čovek koji je ove jeseni preporodio Partizan na kraju je poručio “iz srca”.

Ja sam prezadovoljan sa momcima, mogu sutra da odem i više ne budem trener. Nisam nezadovoljan, takav sam, kakav sam, a to možda i odgovara mojim izabranicima – zaključio je Petrić.

Partizan će na prvom stepeniku nokaut faze odmeriti snage sa nekim od klubova eliminisanih iz Lige Evrope, a detalje možete pročitati OVDE.