in

Otišao na DRUGI KRAJ SVETA gde ga čeka 40 MILIONA crveno-belih! (FOTO)

Otišao na DRUGI KRAJ SVETA gde ga čeka 40 MILIONA crveno-belih! (FOTO)

Foto: Starsport

Veljko Paunović

Veljko Paunović predstavljen je u novom klubu.

Srpski stručnjak odlučio je da karijeru gradi na veoma neobičnom mestu – u Meksiku!

Otišao je Paunović na drugi kraj sveta, gde će sa Čivasom iz Gvadalahare pokušati da ostvari zacrtane ciljeve. Klub ga je predstavio uz moćnu poruku:

– Dobro došao, Veljko. Ovde ćeš raditi sa 40 miliona crveno-belih kraj tebe – okačili su iz Čivasa na društvenim mrežama.

 

Odluku o njegovom dolasku u Čivas doneo je sportski direktor Fernando Jero, legenda Real Madrida koja ga dobro zna iz Španije, a na zvaničnom sajtu podsećaju da je Paunović trener koji je tokom karijere pokazao različite taktičke stilove i da zbog toga veruju da će se lepo snaći u Meksiku.

Paunović je najveći uspeh u trenerskoj karijeri ostvario 2015. godine kada je sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio Svetsko prvenstvo u fudbalu na Novom Zelandu.

Pored “Orlića” vodio je i Čikago i Reding, a bez posla je od februara ove godine. Što se tiče igračke karijere ona je takođe bila veoma bogata. Iz Partizana je otišao u Španiju gde je proveo najveći deo karijere i igrao za Atletiko Marbelju, Majorku, Atletiko Madrid, Oviedo, Tenerife, Hetafe i Almeriju, a bio je i u Nemačkoj gde je nastupao za Hanover, Rusiji gde je branio boje Rubina i Americi gde je bio član Filadelfije.