in

Nova reakcija UEFA nakon održane Skupštine FSS i nastavka haosa

Nova reakcija UEFA nakon održane Skupštine FSS i nastavka haosa

Fijasko FSS se pomno prati u UEFA i FIFA.

Fudbalski savez Srbije odlučio je da se izborna skupština, planirana za ponedeljak u 14 sati, održi dan kasnije u isto vreme posle haosa koji se dogodio u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Fijasko FSS se pomno prati u UEFA i FIFA, čiji su predstavnici bili u Staroj Pazovi. Elhan Mamadov je bio ispred FIFA, dok je Nikola Luka bio predstavnik UEFA.

Ipak, u utorak, na Skupštinu Fudbalskog saveza Srbije drugog dana došlo je znatno više delegata nego što je to bio slučaj u ponedeljak kada nije bilo kvoruma za početak.

Kako je prethodno najavljeno, drugog dana Skupštine ne bi trebalo da se bira predsednik FSS-a, a kandidaturu je u utorak povukao Nenad Bjeković.

Predstavnik UEFA Luka Nikola je po završetku dnevnog reda Sednice ponovio da je Srbiji potrebna sva mirnoća pred Mundijal, da će UEFA nastaviti da podržava FSS kad je potrebno i da će izbori biti u skladu sa statutom saveza.

Poželeo sreću Piksiju, kaže da je kao Švajcarac pristrasan ali da bi voleo da Srbija i Švajcarska igraju zajedno u nokaut fazi Mundijala i veruje da će Srbija biti ozbiljan protivnik.

BONUS VIDEO Bura u FSS – Zečević oštro napao Terzića: Nije izlazio iz Bjekine i moje kancelarije