in

NAKON REMIJA NA KAMP NOU! Espanjol se žalio FS Španije zbog Levandovskog!

NAKON REMIJA NA KAMP NOU! Espanjol se žalio FS Španije zbog Levandovskog!

Levandovski je igrao na toj utakmici iako je zaradio crveni karton na duelu 14. kola La Lige protiv Osasune, koji je odigran osmog novembra.

Sud u Madridu dozvolio je Levandovskom da igra protiv Espanjola, dok španski administrativni sportski sud ne donese konačnu odluku po žalbi koju je Barselona uložila na njegovu suspenziju na tri utakmice. Napadač Barselone je prvobitno suspendovan na jedan meč, ali je Disciplinska komisija RFEF-a odlučila da Levandovskog kazni sa tri utakmice zbog “pokazivanja nepoštovanja”.

 – Pre početka utakmice sa Barselonom, klub je u dobroj nameri obavestio glavnog sudiju Mateua Lahoza i čelnike RFEF-a da se u startnoj postavi rivalskog kluba nalazi Levandovski, koji je morao da odsluži kaznu zbog isključenja u prethodnom kolu.

– Espanjol će iskoristiti sve resurse koji su mu na raspolaganju da odbrani svoje interese i interese naših navijača, svestan da ova flagrantna nepravda dovodi u opasnost suštinu našeg takmičenja i da je ta nepravda zasnovana na brzopletom rešenju i sa očiglednim pravnim nedostacima – navodi se u saopštenju Espanjola.