in

Kari se hvali da je dobar u stonom tenisu, moramo da odigramo partiju

Selektori fudbalera i košarkaša da se okušaju u stonom tenisu? To bi bio hit.

Selektor fudbalske reprezenacije Srbije Dragan Stojković Piksi sastao se sa Svetislavom Pešićem, svojim kolegom sa klupe košarkaša „orlova“.

Pešić je uz Dragana Tarlaća došao da poseti sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi i tom prilikom su razmenili dresove.

Pešić i Tarlać su obišli svlačionice, spa-centar, teretanu, dvoranu za futsal, konferencijsku salu, VIP prostorije i ostalo i dopalo im se ono što su videli.

“Da ne hvalimo previše, plašim se da se kolege iz FSS ne uobraze. Ali, verujte mi na reč, ovo su uslovi na nivou jednog Real Madrida, Barselone i minhenskog Bajerna. Znam vrlo dobro o čemu pričam, jer sam radio u tim klubovima, znam kako su organizovani i u kakvim uslovima funkcionišu. Piksi kaže da nedostaje još samo bazen na otvorenom, ja bih rekao da vam ništa ne fali. Sve je skockano perfektno i sada mi je jasno zašto ste se plasirali u Katar”, rekao je Pešić, a preneo FSS.

Stojkoviću je drago što je ugostio Pešića i kazao da je reč o eminentnoj ličnosti.

“Mi navijamo za košarkaše, oni su svim srcem uz fudbalere i to je predivna stvar. Ova godina je puna izazova za dva naša najpopularnija sporta. Košarkaše u septembru očekuju izazovi na Evropskom prvenstvu, našu reprezentaciju najpre Liga nacija, a u novembru i decembru mečevi na Svetskom prvenstvu u Kataru. Nadam se da je to prilika za nove pobede i nova slavlja naših navijača”, rekao je Piksi.

Foto: FSS

“Žao mi je što nije bilo vremena za jednu partiju stonog tenisa sa Karijem Pešićem. On se hvali da je baš dobar, mada se ne bih kladio na njegovu pobedu. Nisam ni ja loš sa reketom u ruci. Kada sledeći put dođu u Staru Pazovu, organizovaćemo meč pa ćemo da vidimo ko je bolji”, kazao je selektor fudbalera.

BONUS VIDEO: Piksi o spisku reprezentativaca i predstoječim mečevima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram