in

Jović se opasno zamerio navijačima Fjorentine, pa morao da se izvini

Jović se opasno zamerio navijačima Fjorentine, pa morao da se izvini

Srpski fudbaler Luka Jović kaže da je potpuno fokusiran na svoju formu u Fjorentini, posle ljutnje koju je njegov intervju izazvao u toskanskoj javnosti.

Italijani su protumačili da mu je Fjorentina odskočna daska za veći klub posle neuspešnog boravka u Real Madridu.

„Mislim da je Fjorentina odlična odskočna daska da se vratim u top formu i neki veliki klub opet“, rekao je Jović, a sada morao da se opravda.

„Žao mi je ako su mediji pogrešno protumačili moju izjavu, jer se osećam dobro u Fjorentini i maksimalno sam fokusiran na ovu sezonu. Ne pamtim da sam ovako bio srećan i ispunjen. Jedino što mogu da kažem je da ću nastaviti da dajem svoj maksimum da bismo postigli svoje ciljeve i nadam se da mogu da ostavim svoj trag ovde“, objasnio je Jović, a preneo je Football Italia.

„Fjorentina je veliki klub, neki od najvećih fudbalera su igrali ovde. Nadam se da će moje ime jednog dana biti uz njih i pokazaću svojim igrama poštovanje koje gajim prema ovom dresu“, dodao je srpski špic.

On je u Fjorentinu stigao posle tri godine u Real Madridu, gde nije bio konstantan. Niti je stalno dobijao šansu, niti je zbog povreda stalno bio dostupan trenerima.

I kada jeste, nije „pucao od samopouzdanja“, pa je Fjorentina delovala kao dobar potez. Za 18 utakmica, dao je šest golova u dresu „viole“.

Luka je sa njom potpisao dvogodišnji ugvor, s tim što „viola“ ima mogućnost da ugovor produži za još dve godine i da mu udvostruči trenutnu platu od dva i po miliona godišnje.

BONUS VIDEO: Fudbaleri Crvene zvezde krenuli u Monako