in

Holanđanin Gozubujuk sudi Zvezdi, Poljak Račkovski Partizanu

Holanđanin Gozubujuk sudi Zvezdi, Poljak Račkovski Partizanu

Glavni sudija biće Gozubujuk, njemu će u Monaku pomagati Jost van Zuilen i Johan Balder, dok je za četvrtog arbitra određen Johem Kamphuis. U VAR sobi biće takođe holandski arbitri Žeroen Manšot i Rob Diperink.

Gozubujuk je već tri puta sudio Crvenoj zvezdi u evropskim klupskim takmičenjima.

On je vodio meč Sasuola i Crvene zvezde (3:0) u kvalifikacijama za Ligu Evrope 2016, a dve godine kasnije bio je glavni sudija u Trnavi, gde su crveno-beli slavili sa 2:1 protiv Spartaka u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Holandski arbitar je sudio u martu ove godine prvi meč osmine finala Lige Evrope između Rendžersa i Crvene zvezde (3:0).

Prvo mesto na tabeli grupe H drži Ferencvaroš sa 10 bodova, Monako je drugi sa sedam, a Trabzon i Crvena zvezda imaju po šest.

U drugom meču poslednjeg kola, sastaće se Trabzon i Ferencvaroš.

Poljak Račkovski sudi meč Partizana i Slovačkog

Poljak Pavel Račkovski biće glavni sudija na meču. Njegovi pomoćnici su Radoslav Siejka i Adam Kupšik, dok je za četvrtog arbitra određen Pavel Malec.

Račkovski je sudio Partizanu 2015. godine na utakmici protiv Atletika iz Bilbaa (0:2) u trećem kolu Lige Evrope. Poljak je u junu ove godine već bio u Beogradu, pošto je sudio meč Lige nacija između Srbije i Norveške (0:1).

U drugom meču poslednjeg kola grupe D, Keln će dočekati Nicu. Partizan i Nica imaju po osam bodova, Keln je treći sa sedam, a Slovačko poslednje sa četiri boda.