in

Deki, kume, vreme je za Ligu šampiona.

Treća sreća za Dejana Stankovića. Trener fudbalera Crvene zvezde, posle neuspelih pokušaja u prethodne dve sezone, rešen je da iz trećeg puta konačno konačno ostvari nedosanjani san i domogne se grupne faze Lige šampiona, a podršku u takvim nastojanjima pružio mu je kum i legendarni golman crveno-belih Zvonko Milojević.

Oporavak čuvenog Miloja od teške saobraćajke 2007, kako kaže, ide nabolje, pa uspeva redovno da isprati utakmice bivšeg kluba i s nestrpljenjem očekuje prvi od dva duela plej-ofa s izraelskim predstavnikom Makabijem, koji je na programu sutra od 21 čas u Haifi.

Crvena zvezda izgleda baš moćno. Ako mogu da daju pet golova, oni daju pet. Čak i više od toga. Neće samo da pobede, već se trude da ostave utisak i zadovoljne publiku igrom i rezultatom – kaže Zvonko Milojević za Republiku i nastavlja:

Vreme je za Ligu šampiona, slažem se. Sviđa mi se da bude takav naslov, ali, s druge strane, ne bih da opterećujem svog kuma Dejana i njegove izabranike. To može psihički da utiče na njih. U Haifi treba da odigraju kako znaju i ne sumnjam da će tako biti. Posle, kada izbore pozitivan rezultat, mogu da kalkulišu.

Foto: Starsport

Zvonko Milojević

Ipak, Zvezda u Izraelu neće imati lak zadatak, iako se nakon žreba za plej-of elitnog takmičenja stekao utisak da je dobro prošla.