in

Božović pobesneo zbog pitanja novinara

Incident nakon meča privukao veliku pažnju javnosti.

Spartak je slavio protiv Arsenala iz Tule sa 3:0 u ruskom prvenstvu, a nakon meča je trener poraženog tima Miodrag Grof Božović ušao u raspravu sa novinarom.

Novak Đoković Novak Djoković

Na konferenciji za medije se iznervirao nakon jednog pitanja novinara koji sarađuje sa čuvenim listom „Kiker“.

“Zašto ste odigrali tako lošu utakmicu? Da li je u pitanju fizička kondicija, nedostatak volje… Možda možete da nađete izgovor, ali ste danas igrali slabo”, postavio je pitanje novinar, a to je odmah ražestilo temperamentnog trenera.

Poznato je da Božović neretko voli da ima pravi dijalog sa novinarima na konferenciji za medije. Tako je bilo i ovog puta.

“Iz kog ste vi medija?”, upitao je Božović.

“Iz nemačkog lista ‘Kiker'”.

“Jeste li ozbiljni ili se šalite?”

“Da, ozbiljno, sarađujem sa njima”.

“Ja ne sarađujem sa Kikerom. Hvala im! A tebe sram bilo… Idi radi za Kiker! Idi u tvoju Nemačku”, poručio je besni Božović.

Ustao je nakon toga i napustio konferenciju za medije. “Kiker” je jedan od najpoznatijih sportskih listova u Evropi, a ostaje nejasno zbog čega je Božović reagovao ovoliko oštro.

Arsenal se trenutno nalazi na poslednjem mestu Premijer lige Rusije, ali mu je mesto kojim bi mogao da obezbedi opstanak samo četiri boda udaljeno.

Pre toga je govorio i o tome da li se plaši otkaza.

“Sve ekipe u zoni ispadanja imaju pritisak. Normalno je da postoji. Ali treba se nositi sa pritiskom. Nastavljamo sa radom. Što se otkaza tiče, čelnici kluba dobro razumeju fudbal. Mislim da donose najbolje odluke za tim” izjavio je Božović.

BONUS VIDEO Asistencija Dušana Tadića za izjednačenje Ajaksa