in

Boriću se u ovoj sobi za vas, pobedili smo bolest i ranije

Mihajlović pokazao da je veliki borac.

Siniša Mihajlović ponovo se suočava sa ozbiljni zdravstvenim problemima. Pojavila se sumnja da mu se ponovo vratila leukemija pa je veliki as ponovo morao u bolnicu.

Ipak, Mihajlović nije klonuo duhom i rešio je da se bavi svojim poslom, makar i na daljinu.

U bolnici je dobio sve uslove da radi preko video linka, pa se tako pojavio snimak kako iz svoje bolničke sobe drži govor igračima Bolonje koji ga slušaju u svlačionici.

„Neću biti tu fizički, ali mentalno ću uvek biti sa vama. Svaki meč ću gledati, stalno komuniciram sa igračima. Nažalost već smo ovo radili pre nekoliko godina, ali siguran sam da ću se u ovoj sobi boriti za vas i siguran sam da ćete se vi boriti za mene. Pobedili smo ovu bolest ranije, zajedno možemo opet, ne sumnjam u to. Život se ne živi bez problema, već uprkos problemima. Život nije prava linija, ima krivine, uspone i padove. Ali uvek ustaneš i nastaviš putovanje“, rekao je Siniša Mihajlović svojim igračima.

On je istakao da ovakve situacije teraju čoveka da odabere između dva puta.

„U teškim trenucima vidiš hrabrosti i reakciju čoveka. Postoje dva puta, jedan je destruktivan, kada se žališ i kad gubiš nadu. Drugi je konstruktivni kada tražiš pozitivne stvari i da se držiš toga. Pobediću ovu bolest, imam vere u doktore, tako da želim entuzijazam, a ne zabrinuta lica. Znam da ću pobediti. Zajedno moramo da budemo ujedinjeni, ako vam nešto treba tu sam. Znam da je vama teško zbog rezultata, a ne zbog nastupa. Nije najlakše igrati sa Milanom, ali biće tu 60 hiljada navijača i neće ni njima biti lako“.

BONUS VIDEO Bajern igrao sa 12 igrača

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi