in

Bivši klub se žestoko ogrešio o Mihu

Bivši klub se žestoko ogrešio o Mihu

Ovo “bikovima” nije bilo potrebno.

Smrt Siniše Mihajlovića jedan je od najbolnijih momenata 2022. godine, na čijem samom kraju je svet ostao i bez Pelea, a italijanski Torino, klub na čijoj klupi je Mihajlović sedeo od 2016. do 2018. godine, propisno se obrukao.

U prvoj utakmici 2023. „bikovi“ su dočekali Veronu, odigrali nerešeno (1:1), a pre meča viđena je jedna veoma ružna scena.

Mihajlovićev bivši klub je najavio da će biti održan minut ćutanja za Pelea, jednog od najboljih fudbalera u istoriji, dok Mihajlović nije bio ni spomenut.

Kako je preneo portal „Torinoggi“, iz kluba su to opravdali time što je „Mihajlovičeva slika prikazana na velikim projektorima na prvoj utakmici po Mihajlovićevoj smrti (prijateljski meč 23. decembra protiv Kremonezea), što je čudno, s obzirom na to da je to bio susret odigran odmah posle završetka Mundijala u Kataru pred gotovo praznim tribinama.

Utisak je da je čovek koji je klub predvodio na 64 utakmice, od čega su zabeležili 23 pobede, 24 puta remizirali i 17 puta poraženi, zaslužio više od toga.

BONUS VIDEO Dejan Stanković kod kovčega Siniše Mihajlovića